fbpx

Tučepi ljetovanje

Hrvatska ljeto 2024

Hoteli i privatni smještaj

     Ponude za ljeto 2024 Tučepi

Iskoristite pogodnosti i popuste za rane uplate ! Informacije u agenciji.

 

Tučepi se ponose svojim  pješčanim plažama sa kojih se pruža pogled na kristalno čisto more. Plaža Tučepi često se ističe kao jedna od najljepših na Makarskoj rivijeri. Uz šetalište uz obalu nalaze se brojni kafići, restorani i trgovine.

Osim prirodnih ljepota, Tučepi nude i zanimljivu povijesnu i kulturnu destinaciju. Crkva sv. Jurja, koji potječe iz 13. stoljeća, jedan je od najstarijih spomenika na ovim prostorima.

 

Tučepi Ljeto 2024 

Ljeto Alanja hoteli
Villa Vinka

Villa Vinka

Villa Vinka je savršena destinacija za porodice i nudi mirnu i opuštajuću atmosferu s prekrasnim pogledom na Jadransko more i obližnje otoke. Mnoge sobe imaju prekrasan pogled na Jadransko more, a sve su dizajnirane s ciljem udobnosti. Bilo da tražite romantično...

read more
VILLA BILI DVOR

VILLA BILI DVOR

                      Cjenovnik         VILA BILI DVOR TUČEPI Doplate: Boravišna taksa: 4 KM po danu/osobi Popusti: *dijete do 3 godine u sobi ½ , sa  2 odrasle osobe  -Gratis *dijete od 3-7 godina u sobi ½+1 sa 2 odrasle osobe -50% *dijete...

read more

Tučepi ljetovanje

Upit

15 + 5 =

Tučepi ljeto 2024

Tučepi: Ljetovalište na Jadranskoj Obali

Tučepi na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj, mjesto koje je postalo pravi dragulj koji privlači turiste iz različitih dijelova svijeta.

Kulturna baština

  • Blagdan Gospe od Karmela: Održava se 16. jula svake godine u znak poštovanja prema svecu zaštitniku ribara. Tradicionalne povorke, koncerti i kulturni programi dio su ove proslave.
  • Dani Tučepa: Ovih dana, obično krajem jula ili početkom avgusta, grad oživljava muzikom, plesom, izložbama i gastro festivalima koji predstavljaju lokalnu kulturu i običaje.
  • Festival dalmatinskih specijaliteta: Ovaj festival prilika je za uživanje u raznovrsnoj dalmatinskoj kuhinji. Lokalni restorani pripremaju posebne menije s naglaskom na autentičnim receptima.
  • Koncerti na plaži: Organizuju se koncerti različitih muzičkih žanrova, pružajući posetiocima priliku da uživaju u muzici pod zvezdanim nebom, uz zvuke mora.

Plaže na Makarskoj Rivijeri

Ljetovanje Turska

Tučepi 2024

Prirodne ljepote Makarske:

Tokom sezone Tučepi su prepuni raznih događanja, festivala, koncerata, sportskih i rekreatvnih turnira.

Plaže:
Plaža Tučepi: Ova pješčana plaža smatra se jednom od najljepših na Makarskoj rivijeri. Duga obala nudi posjetiteljima obilje prostora za opuštanje i uživanje. Kristalno čisto more i blage padine plaže čine je idealnom za kupanje i sunčanje.

Skriveni kutak – Plaža Slatina: Mala skrivena uvala sa šljunčanom plažom koja nudi mirniju atmosferu i intimu, idealno mjesto za one koji traže mir i tišinu.

Prirodni parkovi:
Park prirode Biokovo: Tučepi su blizu planine Biokovo, što posjetiteljima omogućava istraživanje ovog parka prirode.Sa Biokova se pruža pogled na obalu i okolne pejzaže.
Šetnje:
Šetalište Lungomare

Jedna od značajnih atrakcija Tučepa je i planina Biokovo koja se strmo uzdiže iznad mjesta, nudeći nevjerojatan pogled na obalu. Planinarenje Biokovom za sve one koje vole prirodu istraživanje netaknute prirode i uživanje u jedinstvenom pogledu i zalasku sunca.

Ljetovanje Turska
Makarska rivijera

Gastronomska Preporuka:

Morski Plodovi i Riba

  • Sveža Riblja Jela: Restorani u Tučepima nude raznovrsna jela od svježe ulovljene ribe kao što su brancin, orade, lignje, škampi i rakovi. Ova se jela često pripremaju na tradicionalne dalmatinske načine.

Dalmatinski Specijaliteti

  • Peka: Tipično dalmatinsko jelo pripremljeno u zemljanoj posudi ispod poklopca, sa različitim vrstama mesa poput janjetine, teletine ili piletine, uz povrće i začine.

  • Pršut i sir: Probati dalmatinski pršut i raznim vrstama domaćih sireva koji se često poslužuju kao dio tradicionalnih predjela.

Maslinovo Ulje i Vino