fbpx

Villa Vinka

Villa Vinka je savršena destinacija za porodice i nudi mirnu i opuštajuću atmosferu s prekrasnim pogledom na Jadransko more i obližnje otoke.

Mnoge sobe imaju prekrasan pogled na Jadransko more, a sve su dizajnirane s ciljem udobnosti. Bilo da tražite romantično opuštanje ili porodičnu zabavu, naše hotelske sobe su savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u boravku.

Takođe, objekat je u blizini plaže (200m), sportskog centra (300m), šetališta, kao i svih ostalih sadržaja potrebnih da vaš odmor bude potpun, najbolji preduslovi za ugodan i kvalitetan odmor.

Villa Vinka 4
Villa Vinka 3
Villa Vinka 2
Villa Vinka 1
previous arrow
next arrow
Villa Vinka 4
Villa Vinka 3
Villa Vinka 2
Villa Vinka 1
previous arrow
next arrow

Cjenovnik

                        Villa Vinka

u pripremi:

Popusti:
Prvo dijete do 12 godina gratis, a drugo 50 % popusta.
U cijenu je uračunata boravišna taksa.

Grad Makarska se nalazi na obali Jadranskog mora, u južnom dijelu Hrvatske. Smješten je između planinskih obronaka i kristalno čistog mora, čineći ga popularnom destinacijom među turistima. Makarska je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, dugim šljunčanim plažama i bogatoj kulturnoj baštini.

Grad je smješten u Makarskom primorju, regiji koja obuhvaća područje između planine Biokovo i Jadranskog mora. Biokovo, planinski lanac koji se uzdiže iznad grada, pruža spektakularne poglede na okolicu. Nacionalni park Biokovo omogućava posjetiteljima istraživanje netaknute prirode, planinarenje i uživanje u prekrasnim panoramskim pejzažima.

Makarska ima dugu povijest koja seže unatrag tisućama godina. Grad je bio naseljen još u doba Rimskog Carstva, a tijekom stoljeća bio je pod vlašću različitih civilizacija, uključujući i mletačku republiku. Ova bogata povijest odražava se u arhitekturi grada, s mnogim značajnim građevinama poput crkava, palača i tvrđava.

Plaže u Makarskoj su jedna od glavnih atrakcija. Duge pješčane i šljunčane plaže pružaju savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u suncu Jadranskog mora. Grad također nudi razne vodene aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje, i vožnju brodom.

Ljubitelji noćnog života također će pronaći zadovoljstvo u Makarskoj, gdje se nalazi niz barova, klubova i restorana. Lokalna gastronomska ponuda obiluje svježim morskim plodovima, maslinovim uljem i drugim mediteranskim delicijama.

Sve u svemu, Makarska je privlačna destinacija koja kombinira prirodnu ljepotu, bogatu kulturnu baštinu i modernu zabavu, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta.

Villa Vinka

Upit

5 + 5 =