fbpx

Side Royal Palace

Side

Side Royal Palace Hotel ★★★★★
Hotel se nalazi 65 km od aerodroma, na 10 kilometara od Manavgata, 7 km od centra Side. Sagrađen je 2016. godine i zauzima površinu od 7.000 m².

Hotel posjeduje sopstvenu pješčanu plažu, udaljenu 260 m do koje možete stići šatl autobusom koji vozi na svakih pola sata, gde su bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri besplatni za goste hotela.

 

Side Royal Paradise1
Side Royal Paradise2
Side Royal Paradise3
Side Royal Paradise4
Side Royal Paradise5
previous arrow
next arrow
Side Royal Paradise1
Side Royal Paradise2
Side Royal Paradise3
Side Royal Paradise4
Side Royal Paradise5
previous arrow
next arrow

Cjenovnik

Side Royal Palace

ljeto 2024 – u pripremi:

Side Royal Palace

Upit

6 + 14 =

 • Lokacija Side Royal Paradise Hotela:
  Hotel Side Royal Paradise 5* nalazi se u regiji Kumkoy, 4 km od Sidea i 65 km od aerodroma Antalya.

 • Smještaj:
  Hotel Side Royal Paradise 5* ima ukupno 335 smještajnih jedinica u 2 petospratnice.

  Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi po vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (dopuna vode i mineralne vode svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, laminat , balkon.

 • Usluga:
  All Inclusive – piće dobrodošlice, na bazi otvorenog švedskog stola – samoposluživanje, izbor nekoliko jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera i kasno noćni užina, dijeta i vegetarijanski švedski sto , sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do ponoći, sladoled u određenim terminima, snack bar na plaži od 10:00 do 17:00 sati sa bezalkoholnim pićima, pivom i vinom, A la carte restorani uz prethodnu rezervaciju i jednom tokom boravka.

  AI koncept hotela Side Royal Paradise 5* ne uključuje: sva uvozna pića, posebna vina, poslugu u sobu, tursku kafu, sve vrste flaširanih i konzerviranih pića, svježe voćne sokove, Vitamin bar, nargile.

 • Sadržaj:
  Glavni restoran baziran na otvorenom švedskom stolu, A la carte turski i italijanski restorani, barovi.

  Plaća se posebno prema pravilima hotela Side Royal Paradise 5*: lekarske usluge, usluge pranja veša, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice, tržni centar, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u cijelom hotelu i na satu.

  Plaža Side Royal Paradise Hotel 5*:
  Pješčana i šljunčana plaža nalazi se 350 m od hotela Side Royal Paradise 5* (prošla stazom pored rijeke). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Do plaže postoji besplatan shuttle bus.

 • Sport i zabava:
  Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.

  Plaća se posebno prema pravilima hotela Side Royal Paradise 5*: sportovi na vodi, bilijar i kompjuterske igrice, masaža, Spa i Wellness centar.

 • Bilješka:
  Renovirano: 2019/2020.

  TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO PRILAGOĐAVANJA NEKOG SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE