fbpx

Kaya Belek Hotel

Belek

• Opšti podaci

Kaya Belek Hotel se nalazi na prekrasnoj 300m dugoj pješčano-šljunčanoj plaži i idealno je mjesto za vaš odmor. Hotel je izgrađen 1998. godine i potpuno renoviran 2011. godine i ima površinu od oko 147.000 m². Ima ukupno 506 smještajnih jedinica (468 standardnih soba i 38 apartmana) kao i sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana („Roštilj“, „Italijanski“, „Azijski“, „Turski“) i barove („Looby“, „Pool“, „Beach“, „Disco“).

Za djecu tu su: dječji bazen sa tri tobogana, mini klub (4-12 godina), tinejdžerski klub (13-16 godina), mini disko, igralište.

Plaćeno: čuvanje djece.

Kaya Belek Hotel1
Kaya Belek Hotel2
Kaya Belek Hotel3
Kaya Belek Hotel4
Kaya Belek Hotel5
Kaya Belek Hotel6
previous arrow
next arrow
Kaya Belek Hotel1
Kaya Belek Hotel2
Kaya Belek Hotel3
Kaya Belek Hotel4
Kaya Belek Hotel5
Kaya Belek Hotel6
previous arrow
next arrow

Cjenovnik

KAYA BELEK HOTEL

ljeto 2024 – u pripremi:

Kaya Belek Hotel

Upit

3 + 5 =

 • Lokacija Kaya Belek Hotel
  Nalazi se u gradu Kadriye na sopstvenoj plaži, oko 2km od centra Kadrije, oko 6km od Beleka, oko 36km od centra Antalije i oko 29km od aerodroma u Antaliji. 
 • Plaža
  Hotel ima svoju pješčano-šljunčanu plažu dugu 300m. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni. 
 • SmještajSve sobe imaju balkon, centralnu klimu, sef, mini bar (bezalkoholna pića), set za čaj i kafu, SAT TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom i kozmetičkim kompletom, fen za kosu i Wi-Fi.Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili na kopno.

  Standardne sobe sa pogledom na zemljište imaju površinu od 20m² ili 30m² i balkon od 3m². Ukupno ima 300 soba ovog tipa.

  Standardne sobe sa pogledom na more imaju površinu od 30m², a balkon je 3m². Ukupno ima 168 soba ovog tipa.

  Apartman je veličine 50m² i sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka i ima balkon od 7m². Ukupno ima 38 soba ovog tipa.

  Plaća se: telefon, posluga u sobu i ostalo van koncepta.

   

 • Hrana i pićeUsluga u hotelu je Ultra All inclusive – samoposluživanje – izbor nekoliko vrsta obroka u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka od najmanje 7 noći moguće je koristiti jedan od à la carte restorana bez doplate, uz obaveznu rezervaciju.Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, à la carte restorani i ostali nekoncepti.

   

 • Ostali sadržaji
  Doktor, frizer, trgovine, usluga pranja i peglanja rublja, sala za sastanke, fotograf, rent-a-car. 
 • Sport i zabavaDva otvorena bazena za odrasle, zatvoreni bazen, dečiji bazen, bazen sa 5 tobogana, amfiteatar, fitnes centar, step aerobik, gimnastika u vodi, teniski teren, odbojka, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, kurs trbušnog plesa, disko, igrice na plaži, Wi-Fi u predvorju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), kanu, vodeni bicikl. Hotel ima organizirani shuttle autobus do Kaya Palazzo Golf Cluba.Plaća se: osvetljenje teniskog terena uveče, teniski teren (šljaka), teniska oprema, fudbalski tereni, sportovi na vodi, škola ronjenja, bilijar, jahanje, Kaya Palazzo Golf Club, igraonica, usluga prevoza do golf terena (besplatno za Kayu) samo Palazzo Golf Club) i druge stvari izvan koncepta.

   

 • Spa & wellnessTursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.Plaća se: tretmani, piling, masaže i ostalo van koncepta.

   

 • Bilješka
  Hoteli imaju pravo da menjaju određene usluge, načine plaćanja, kao i period korišćenja sadržaja, menjaju koncept all inclusive i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim faktorima, te Turoperator se ne može smatrati odgovornim za iste promjene.