fbpx

Hotel Palma

Položaj
Novouređeni Hotel Palma smješten je u blizini centra,udaljen  samo 50 m od prekrasne šljunčane plaže. Kupovina i zabava su u neposrednoj blizini smještaja (trgovine, barovi, restorani, sportovi, vodeni sportovi na plaži, iznajmljivanje automobila, diskoteke).

Smještaj
U dvospratnoj  glavnoj zgradi okruženoj zelenilom.sa recepcijom,aperitiv barom, klimatiziranim restoranom,terasom i parking prostorom.

Sobe
Prostrane, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem opremljene kupaonicom /tuš i wc-om/frižiderom,klima uređajem, TV i balkonom.Dječiji krevetić na upit.

Usluga
Polupansion/ buffet doručak i večera-izbor 3 jela/

palma-hotel-01
palma-hotel-05
palma-hotel-07
palma-hotel-09
palma-hotel-11
palma-hotel-12
previous arrow
next arrow
palma-hotel-01
palma-hotel-05
palma-hotel-07
palma-hotel-09
palma-hotel-11
palma-hotel-12
previous arrow
next arrow

Cjenovnik

           Hotel Palma

u pripremi:

Popusti:

*Dijete do 3 godine ne koriste ležaj i hranu-GRATIS.

*Dijete od 3-12 godina na pomoćnom ležaju 30% popusta

*dvoje djece od 3-12 godina na pomoćnom ležaju po 50% popusta.

Doplata:

Boravišna taksa 10 kn i plaća se na recepciji hotela

Parking 5 eur/dan

Grad Makarska se nalazi na obali Jadranskog mora, u južnom dijelu Hrvatske. Smješten je između planinskih obronaka i kristalno čistog mora, čineći ga popularnom destinacijom među turistima. Makarska je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, dugim šljunčanim plažama i bogatoj kulturnoj baštini.

Grad je smješten u Makarskom primorju, regiji koja obuhvaća područje između planine Biokovo i Jadranskog mora. Biokovo, planinski lanac koji se uzdiže iznad grada, pruža spektakularne poglede na okolicu. Nacionalni park Biokovo omogućava posjetiteljima istraživanje netaknute prirode, planinarenje i uživanje u prekrasnim panoramskim pejzažima.

Makarska ima dugu povijest koja seže unatrag tisućama godina. Grad je bio naseljen još u doba Rimskog Carstva, a tijekom stoljeća bio je pod vlašću različitih civilizacija, uključujući i mletačku republiku. Ova bogata povijest odražava se u arhitekturi grada, s mnogim značajnim građevinama poput crkava, palača i tvrđava.

Plaže u Makarskoj su jedna od glavnih atrakcija. Duge pješčane i šljunčane plaže pružaju savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u suncu Jadranskog mora. Grad također nudi razne vodene aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje, i vožnju brodom.

Ljubitelji noćnog života također će pronaći zadovoljstvo u Makarskoj, gdje se nalazi niz barova, klubova i restorana. Lokalna gastronomska ponuda obiluje svježim morskim plodovima, maslinovim uljem i drugim mediteranskim delicijama.

Sve u svemu, Makarska je privlačna destinacija koja kombinira prirodnu ljepotu, bogatu kulturnu baštinu i modernu zabavu, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta.

Hotel Palma

Upit

9 + 3 =