fbpx

Hotel Bonaca

Hotel Bonaca Položaj
50 m od plaže, okružen borovom šumom, 15 min pješice od središta Makarske

Hotelska ponuda
Restoran, bar, tv sala, najam bicikla, adsl
Sobe: tuš/wc, televizor, telefon, neke sobe imaju klimu

Prehrana
buffet doručak i večera uz klasično posluživanje uz izbor od 3 menija.

Hotel Bonaca1
Hotel Bonaca2
Hotel Bonaca3
Hotel Bonaca4
Hotel Bonaca5
Hotel Bonaca6
previous arrow
next arrow
Hotel Bonaca1
Hotel Bonaca2
Hotel Bonaca3
Hotel Bonaca4
Hotel Bonaca5
Hotel Bonaca6
previous arrow
next arrow

Cjenovnik

           Hotel Bonaca

u pripremi:

POPUSTI:
Djeca do 3 godine – gratis
Djeca od  3 -12 godina (sa 2 odraslih) – 50%
Od 09.09.2017. dijete do 12 god. – gratis.

Boravišna taksa: 2,00 KM / osoba / dan

Nadoplata za 1/1 sobu + 30%

Grad Makarska se nalazi na obali Jadranskog mora, u južnom dijelu Hrvatske. Smješten je između planinskih obronaka i kristalno čistog mora, čineći ga popularnom destinacijom među turistima. Makarska je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, dugim šljunčanim plažama i bogatoj kulturnoj baštini.

Grad je smješten u Makarskom primorju, regiji koja obuhvaća područje između planine Biokovo i Jadranskog mora. Biokovo, planinski lanac koji se uzdiže iznad grada, pruža spektakularne poglede na okolicu. Nacionalni park Biokovo omogućava posjetiteljima istraživanje netaknute prirode, planinarenje i uživanje u prekrasnim panoramskim pejzažima.

Makarska ima dugu povijest koja seže unatrag tisućama godina. Grad je bio naseljen još u doba Rimskog Carstva, a tijekom stoljeća bio je pod vlašću različitih civilizacija, uključujući i mletačku republiku. Ova bogata povijest odražava se u arhitekturi grada, s mnogim značajnim građevinama poput crkava, palača i tvrđava.

Plaže u Makarskoj su jedna od glavnih atrakcija. Duge pješčane i šljunčane plaže pružaju savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u suncu Jadranskog mora. Grad također nudi razne vodene aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje, i vožnju brodom.

Ljubitelji noćnog života također će pronaći zadovoljstvo u Makarskoj, gdje se nalazi niz barova, klubova i restorana. Lokalna gastronomska ponuda obiluje svježim morskim plodovima, maslinovim uljem i drugim mediteranskim delicijama.

Sve u svemu, Makarska je privlačna destinacija koja kombinira prirodnu ljepotu, bogatu kulturnu baštinu i modernu zabavu, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta.

Hotel Bonaca

Upit

13 + 3 =