fbpx

Hotel Biokovka

Položaj
Hotel Biokovka
je smješten uz vlastitu, šljunčanu plažu, od koje ga dijeli prelijepi hotelski park.

Sadržaj
Saloni za odmor, aperitiv bar, restoran, kafana, frizerski i pedikerski salon, dva bazena sa morskom vodom, sauna, fi tnes centar, igralište za djecu, minigolf i stoni tenis u parku hotela.

Smještaj
1/2 i 1/2 +1 sobe, sa kupatilom, TV-om, telefonom, balkonom,klimom.

Usluga
buffet doručak i večera.

Hotel Biokovka 1
Hotel Biokovka 2
Hotel Biokovka 3
previous arrow
next arrow
Hotel Biokovka 1
Hotel Biokovka 2
Hotel Biokovka 3
previous arrow
next arrow

Cjenovnik

           Hotel Biokovka

u pripremi:

POPUSTI:

  • Djeca do 2 godine GRATIS,
  • Prvo dijete do 7 godina bez ležaja ili na 3.ležaju – GRATIS
  • Drugo dijete do 7 godina bez ležaja ili na 3.ležaju – 50%
  • Dijete do 7 godina sa jednom odraslom osobom u sobi ili dvoje djece u sobi 30%
  • Dijete 7-14 godina na trećem ležaju 50%
  • Dijete od 7-14 godina sa jednom odraslom osobom u sobi 20%
  • Odrasli na trećem ležaju 20%
  • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 3,00 KM/dan
  • Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Grad Makarska se nalazi na obali Jadranskog mora, u južnom dijelu Hrvatske. Smješten je između planinskih obronaka i kristalno čistog mora, čineći ga popularnom destinacijom među turistima. Makarska je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, dugim šljunčanim plažama i bogatoj kulturnoj baštini.

Grad je smješten u Makarskom primorju, regiji koja obuhvaća područje između planine Biokovo i Jadranskog mora. Biokovo, planinski lanac koji se uzdiže iznad grada, pruža spektakularne poglede na okolicu. Nacionalni park Biokovo omogućava posjetiteljima istraživanje netaknute prirode, planinarenje i uživanje u prekrasnim panoramskim pejzažima.

Makarska ima dugu povijest koja seže unatrag tisućama godina. Grad je bio naseljen još u doba Rimskog Carstva, a tijekom stoljeća bio je pod vlašću različitih civilizacija, uključujući i mletačku republiku. Ova bogata povijest odražava se u arhitekturi grada, s mnogim značajnim građevinama poput crkava, palača i tvrđava.

Plaže u Makarskoj su jedna od glavnih atrakcija. Duge pješčane i šljunčane plaže pružaju savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u suncu Jadranskog mora. Grad također nudi razne vodene aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje, i vožnju brodom.

Ljubitelji noćnog života također će pronaći zadovoljstvo u Makarskoj, gdje se nalazi niz barova, klubova i restorana. Lokalna gastronomska ponuda obiluje svježim morskim plodovima, maslinovim uljem i drugim mediteranskim delicijama.

Sve u svemu, Makarska je privlačna destinacija koja kombinira prirodnu ljepotu, bogatu kulturnu baštinu i modernu zabavu, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta.

Hotel Biokovka

Upit

10 + 4 =