fbpx

Aparthotel Vučko Jahorina

Jahorina

Aparthotel Vučko je nastavio tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ’84.” i dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV ZOI. U samom centru turističkog kompleksa, Vučko nudi gostima vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Bio je namijenjen za smještaj VIP-gostiju, a među prvim gostima “VUČKA” bili su švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i drugi zvaničnici XIV ZOI.  U skladu sa tim, aparthotel “VUČKO” nudi gostu vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara. Sadržaji:  Hotel se nalazi na 1560m nadmorske visine,. Wellness & Spa se prostire na 700 m², 3 konferencijske sale, Tereni za Tenis, Košarku, Fudbal, Rukomet, Odbojku u sklopu hotela, Otvoreno igralište za djecu, Škola skijanja i ski rental, Podzemna hotelska garaža, Vaši ljubimci su dobrodošli, Briga o djeci i usluge čuvanja djece.

Aparthotel Vučko
Aparthotel Vučko1
Aparthotel Vučko2
Aparthotel Vučko3
Aparthotel Vučko4
Aparthotel Vučko5
Aparthotel Vučko6
Aparthotel Vučko7
Aparthotel Vučko8
previous arrow
next arrow
Aparthotel Vučko
Aparthotel Vučko1
Aparthotel Vučko2
Aparthotel Vučko3
Aparthotel Vučko4
Aparthotel Vučko5
Aparthotel Vučko6
Aparthotel Vučko7
Aparthotel Vučko8
previous arrow
next arrow

Cjenovnik

Aparthotel Vučko

Cjenovnik u pripremi:

Aparthotel Vučko Jahorina

Upit

9 + 6 =

  • Dvokrevetne sobe, veoma komforne. Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, postoji mogućnost da u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje, maksimalno troje. Opremljene po mjeri sa:- Info star TV, – telefonom sa direktnim biranjem vanjskih linija, – besplatnim bežičnim internetom, – fenom, – mini barom, – sigurnosnim sefom.

  • LUX APARTMAN (FRANCUSKI LEŽAJ + SOFA NA RAZVLAČENJE) –Sastoji se od jedne spavaće sobe i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4. Opremljeni su sa: – Info star TV sa 160 kanala, – telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija, – besplatnim bežičnim internetom, – fenom, – mini barom, – sigurnosnim sefom, – kuhinjom

  • LUX APARTMAN FAMILY (FRANCUSKI LEŽAJ + 1 SINGLE LEŽAJ + SOFA) – Vučko 3+2 porodične sobe sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gdje se može smjestiti još dvije osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dvije do tri a maksimalan broj osoba je pet. Opremljeni su sa:- Info star TV sa 160 kanala,- telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija,- besplatnim bežičnim internetom,- fenom,- mini barom,- sigurnosnim sefom

  • LUX APARTMAN VUČKO (FRANCUSKI + 3 SINGLE LEŽAJA) –Vučko 5 porodične sobe sastoje se od spavaćeg dijela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dvije osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba. Opremljeni su sa: – Info star TV sa 160 kanala, – telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija, – besplatnim bežičnim internetom, – fenom, – mini barom, – sigurnosnim sefom.